Strömshaga

Strömshaga - Sofia Vägglampa Ø 25 cm Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Elegant vägglampa från Strömshaga med detaljer och väggfäste tillverkad i borstad mässing och med skärm i vackert lackerad plåt. Skärmen har en finish som målas för hand vilket vilket innebär att ojämnheter och olikheter kan förekomma. Lampan har en textilsladd med strömbrytare och stickproppskontakt. Passar med ljuskällor som har E27 sockel. Ljuskälla/glödlampa ingår ej.


Beställ Strömshaga - Sofia Vägglampa Ø 25 cm Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Strömshaga - Sofia Vägglampa Ø 25 cm Vit inom kategorin Belysning övrigt.

Kategori: Belysning övrigt
Artikelnummer: 131057
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.