Strömshaga

Strömshaga - Margareta Vägglampa Justerbar Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Margareta Vägglampa är en nätt liten vägglampa med veckad skärm i vitlackerad plåt och ställning i mörk grafitfärgad metall. Skärmen har en marmorerad finish som målas för hand vilket vilket innebär att ojämnheter och olikheter kan förekomma så ingen lampa är den andra helt lik. Lampan går att vinkla och höjden går att justera med skruven på väggfästet. Lampan har en svart textilsladd med switch och strömbrytare. Passar med lampa E14, max 25W. Ljuskälla/glödlampa ingår ej.


Jämför produkt Strömshaga - Margareta Vägglampa Justerbar Vit online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Strömshaga - Margareta Vägglampa Justerbar Vit i kategorin Belysning övrigt här hos oss.

Kategori: Belysning övrigt
Artikelnummer: 131056
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.