The Just Slate Company - Glasunderlägg Gin is My Tonic 2-pack

Beställ The Just Slate Company - Glasunderlägg Gin is My Tonic 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten The Just Slate Company - Glasunderlägg Gin is My Tonic 2-pack inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Produktinformation

Set med två graverade glasunderlägg i högkvalitativt och hållbart skiffer, handgjorda av skotska The Just Slate Company. Underläggen har motivet "Gin is my tonic".

Varje underlägg är unikt eftersom skiffer är ett levande material och då tillverkningen sker för hand. Undersidan är belagd med skumgummi för att skydda bordsytan. .

Se gärna också

Coravin - Korknål Standard 9,4 cm Svart

Idealisk för de flesta tillfällen och flaskor. Det är samma nål som inkluderas när du köper ett Coravin-system.

Särskilt konstruerade ihåliga nålar är nyckelkomponenter i Coravins teknik. Varje nål är tillverkad av rostfritt stål och är belagd med Teflon ®, vilket gör den hållbar och enkel att föra in – hundratals gånger. Men om du skulle behöva byta ut din nål, så är nålen identisk med den som inkluderades med ditt Coravin-system när du först köpte det.

Alla Coravin-nålar är tillverkade av rostfritt stål och är belagda med Teflon ®, vilket gör dem hållbara och enkla att föra in – hundratals gånger. Dem är kompatibla med alla Coravin-system.

- Gauge: 17
- Upphällningshastighet: 25–29 sekunder

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bartillbehör övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Orrefors

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Umage

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Denby

Se alla produkter
Stolar  Pallar

Stolar Pallar från Hay

Se alla produkter