& klevering - Yvette Förkläde Barn 70 cm


Beställ & klevering - Yvette Förkläde Barn 70 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten & klevering - Yvette Förkläde Barn 70 cm inom kategorin Barntextil.

Produktinformation

Färgsprakande barnförkläde ur serien Yvette från Klevering, tillverkad i 100% bomull med justerbar rem i nacken och ficka på magen. Perfekt present till den lilla mästerkocken! Serien är framtagen i ett samarbete mellan holländska kocken Yvette van Boven och Klevering

Se gärna också

Solstickan - Solstickan Förkläde + Kockmössa Barn Grå

Ett set med barnförkläde och kockmössa i 100% bomull för små mästerkockar. Setet levereras i ett snyggt fodral och tål att spillas på i flera år framöver. Både förkläde och mössa har repeterande mönster av den numera klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Förklädet har en stor ficka på magen, passar åldern 2-6 år och finns i flera olika härliga färger.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.