Sidan innehåller annonslänkar
FERM LIVING

Fruiticana Bamboo Skedar 3-set

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Fruiticana Bamboo Skedar 3-set online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fruiticana Bamboo Skedar 3-set i kategorin Barnbestick här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Barnbestick
Artikelnummer: 10219460
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kolgrillar

Kolgrillar från Mustang

Se alla produkter
Turism övrigt

Turism övrigt från Växbo Lin

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Stavmixer

Stavmixer är ett avlångt (stavformat), elnätdrivet eller batteridrivet köksredskap som i stort sett fyller samma funktion som en traditionell köksmixer men lämpar sig bättre för arbeten av mindre karaktär. En stavmixer kan mixa, hacka, bereda och vispa. Den har på senare år blivit vanlig på såväl restauranger som i hemmen.

Turism

Turism är människors aktiviteter när de reser till och vistas på platser utanför sin vanliga omgivning en kortare tid än ett år. Turism kan innefatta fritidsaktiviteter, personliga besök, övernattning, shopping eller andra aktiviteter. Numer räknar man även in affärsresor och resor till fritidshus i turism då detta är utanför personens vanliga omgivning. Defintionen enligt Världsturismorganisationen (World Tourism Organisation, UNWTO) är: I begreppet aktiviteter innefattas sociala, kulturella och ekonomiska aktiviteter som personen utför utanför sin vanliga omgivning och omfattar i praktiken allt slags resande som inte är av daglig art som till exempel daglig pendling. Eftersom begreppet inte enbart är koncentrerat till det nöjesbetonade fritidsresandet har ordet turist börjat bytas ut till ordet besökare för att även inkludera affärsmässiga och professionella resor.