Bakstenar Pizza

1 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Bakstenar Pizza, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Bakstenar Pizza. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Bakstenar Pizza går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Bakstenar Pizza

Hitta produkter inom kategorin Bakstenar Pizza till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bakstenar Pizza.

Baksten, ugnssten eller pizzasten är en tjockare skiva av något slags sten, ofta granit eller kalksten, som används i ugnar för att det som bakas i ugnen skall bli som om det bakats i en stenugn. Den kan användas när man gräddar pizza eller bröd. Bakstenen gör att ugnen bibehåller en jämn och hög temperaturnivå, vilket i sin tur resulterar i en hårdare skorpa och annan karaktär. Vid användning placeras bakstenen på plåt eller galler i nedre delen av en kall ugn. När stenen blivit varm och ugnen uppnått rätt temperatur låter man grädda bakverket på ugnsstenen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Force Blue Pizzaplåt i järn Ø 24cm