Sidan innehåller annonslänkar
Steba

Steba Bm 3 Bakmaskin

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Baka perfekt hembakat bröd varje gång på ett enkelt sätt med hjälp av bakmaskinen från Steba. Den smarta maskinen kan baka bröd, kakor, marmelad och så vidare. Allt du behöver göra är att tillsätta de önskade ingredienserna i maskinen så löser den arbetet åt dig. Bakmaskinen är anpassad till brödstorlekar på 500 och 750 gram, och du kan välja mellan tre "skorp"-intervaller ljus, medium och mörk. Dessutom är bakmaskinen utrustad med 12 förinställda program och den används via en touch-display. Den har också en smart uppskjuten start-funktion på upp till 13 timmar, så att du kan ha färskbakat bröt när du till exempel kommer hem från jobbet. Innehåller hålls även varmt upp till en timme efter att det är färdigbakat. Själva bakskålen har dessutom non-stick beläggning för enkel rengöring och du kan hålla ögonen på processen tack vare den lilla rutan i locket. Måttbägare, måttsked och recept ingår.


Beställ Steba Bm 3 Bakmaskin på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Steba Bm 3 Bakmaskin inom kategorin Bakmaskiner.

Kategori: Bakmaskiner
Artikelnummer: STBM3

Från kunskapsbanken

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Bakmaskin

En bakmaskin är en köksmaskin som bakar bröd. Maskinen blandar ingredienser till en deg, knådar degen, jäser och gräddar brödet automatiskt. Den är typiskt utrustad med ett ur eller en timer med vilken man kan ställa in när brödet ska vara färdigt (vanligtvis inom 3 timmar), så att det går att servera nybakat och varmt till frukost.