Sidan innehåller annonslänkar
Gastroback

Gastroback 42823 Bakmaskin

Kontrollera pris

Köp nu

En bakmaskin från Gastroback kan spara dig massor av besvärligt arbete i köket. Den kan nämligen både blanda, jäsa, knåda och baka degen åt dig. Du behöver bara välja vilka ingredienser som brödet ska ha och så sköter maskinen resten. Och eftersom den har en timerfunktion kan den göra nybakat bröd till dig - varje morgon. Det är bara att förbereda ingredienserna på kvällen och ställa in timern på att sätta igång i lagom tid före frukost.


Jämför produkt Gastroback 42823 Bakmaskin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gastroback 42823 Bakmaskin i kategorin Bakmaskiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Bakmaskiner
Artikelnummer: GASTRO42823
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Rosendahl

Se alla produkter
Choklad

Choklad från Finsmakeriet

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.