Sidan innehåller annonslänkar

75th Anniversary Braided Bundt® Pan


Beställ 75th Anniversary Braided Bundt® Pan på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 75th Anniversary Braided Bundt® Pan inom kategorin Bakformar.

Se gärna också

Guardini - Juliette Cupcakeform Silikon 6-pack Röd

Set med 6 cupcakeformar i flexibel silikon med en diameter på 6,5 cm från Guardinis Juliette-serie.

Grädda både hembakade muffins och cupcakes med dessa flexibla och återanvändbara cupcakeformar i silikon från italienska Guardini. Dessa färgglada formar från Guardinis Juliette-serie är perfekt för den som älskar att baka smaskiga efterrätter i portionsstorlek och tack vare deras hållbara form kan vi garantera att resultatet kommer att bli perfekt varje gång. Cupcakeformarna är en del av Guardinis Juliette-serie som är en samling ugnsformar som har tagits fram i högkvalitativ silikon och som speciellt har designats för att göra hemmabaket så enkelt och problemfritt som möjligt. Silikonformarna har naturliga non-stick-ytor som gör att dina bakverk enkelt lossnar från dem när de har gräddats färdigt i ugnen, och tack vare att silikon är ett så pass tåligt material fungerar formarna lika bra i frysen som i ugnen. Formarna tål temperaturer mellan -40 och 260 °C och kan därför användas i ugn, mikrovågsugn, kyl och frys utan problem. Cupcakesformarna har en diameter på 6,5 cm samt en höjd på 3 cm och rengörs enkelt i diskmaskin.

Italienska Guardini etablerades år 1950 och föddes ur en passion för matlagning och en obeveklig önskan att skapa högkvalitativt skräddarsydda matlagningstillbehör för alla typer av konsumenter genom att kombinera tradition med innovation. Nu, 70 år senare, är Guardini världsledande när det kommer till tillverkning av bakformar av allra högsta kvalité, tack vare deras banbrytande designer som gör bakning både enkelt och underhållande. Guardinis bakformar är tillverkade i speciellt Hi-Top-stål som bidrar till formarnas innovativa utformning och som gör det lätt att få till ett perfekt resultat varje gång. Med Guardini är allt möjligt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.