Produkter från Bågfilar

9 Produkter
Här finns produkter i kategorin Bågfilar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Bågfilar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Bågfilar.
Filtrera varumärke
Sortera

Bågfilar

Hitta produkter inom kategorin Bågfilar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bågfilar.

Bågfil är avsedd att såga metall och utgörs av en bågram vari ett fil-tandat sågblad spänns. Bågfilen används för kapning av till exempel klenare rör eller bultar och stänger. Bågfilen har ett tunt sågblad som kan bytas efter behov varvid man bör beakta sågbladets tandning i längdriktningen eftersom användaren vid sågning skjuter sågen ifrån sig. Vid sågning i trä kan en bågfil upplevas som slö, detta beror på att den är tandad på ett annat sätt än en såg avsedd för trä. Ordet "bågfil" är belagt i svenska språket sedan 1705.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sågbladshållare