Gustavsberg

GBG Väggtrycke Triomont XS duo vit - 7393586

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt GBG Väggtrycke Triomont XS duo vit - 7393586 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GBG Väggtrycke Triomont XS duo vit - 7393586 i kategorin Badrumsinredning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Badrumsinredning
Artikelnummer: 35929
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Integrerade kylskåp

Integrerade kylskåp från Whirlpool

Se alla produkter
Vaser dekoration

Vaser dekoration från Blomus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning