Sidan innehåller annonslänkar

The Emeralds Assiette Glas Grön

Beställ The Emeralds Assiette Glas Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten The Emeralds Assiette Glas Grön inom kategorin Assietter.

Se gärna också

Carolina Gynning - DECO Black Tallrik 22 cm -11%

Underbar tallrik från Carolina Gynnings DECO kollektion.

Carolina Gynning har formgivit denna porslinstallrik som ingår i servisen DECO Black. Ledorden för uppsättningen av köksprodukter som hon döpt till DECO är elegans och kaxighet.

Det märks inte minst i det klassiska och stilrena monogrammönstret i svart och guldton som gör ett starkt intryck i din borddukning!

Carolina Gynning har i DECO servisen kombinerat sin konst med designintresse som tidigare resulterat i bland annat smycken, kuddfodral och lampor. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär, så även i denna DECO tallrik.

Porslintallriken är 22 cm i diameter och härligt utformad där dess dekaler och mönster sätts för hand vilket ger en naturlig och genuin känsla till varje del i servisen.

Hela DECO kollektionen, som även innehåller djupa tallrikar och skålar, är tillverkad i benporslin vilket gör att köksprodukterna är väldigt hållbara, de tål både maskindisk och mikrovågsugn, och kan med fördel användas dagligen och så fin som Carolina Gynnings DECO-tallrikar är kommer du vilja duka med denna tallrik till såväl vardag som till fest!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Assietter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Bitz

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Iittala

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Staub

Se alla produkter
Vaser

Vaser från House Doctor

Se alla produkter