Sidan innehåller annonslänkar

The emeralds Assiett Set om 2 Grön

Jämför produkt The emeralds Assiett Set om 2 Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The emeralds Assiett Set om 2 Grön i kategorin Assietter här hos oss.

Se gärna också

Arabia - Mumin Tallrik Muminpappa Grå FÖRBOKA - leverans från 7/3

Mumin Tallrik Muminpappa från Arabia är den allra senaste ur Muminkollektionen med Muminpappan mot en vackert grå bakgrund.

Muminpappan som är en hängiven familjefar gör alltid sitt allra bästa för att ta hand om både familjen och huset. Men när han var ung då var han en äventyrare av rang. Han berättar gärna historier om de strapatsfyllda resorna han gjort. Både familjen och vi muminälskare tänker att han nog gärna skulle ge sig ut på nya äventyr med jämna mellanrum - om han bara hade tid.
Motivet på det nya setet visar Muminpappans förbereder av huset för vintern, han vill ju försäkra sig om att familjen håller sig varm under vintersömnen. Han ser om huset och ser till att kylan stannar ute och värmen inne genom att både spika för fönstren och ta in ved. Det verkar som hans äventyr får vänta ytterligare lite, i alla fall tills han är klar med sina bestyr?

Illustrationerna är baserade på Tove Janssons serie Muminvinter från 1959. Figurerna porträtteras på en diskret grå fond med mjukt gula detaljer.

Du kan nu förboka nya Mumin Tallrik 2023 från Moomin By Arabias nya motiv hos oss på Cervera!

Leverans sker från 7/3 2023.

OBS: Vänligen notera att om din order innehåller förbokade produkter som denna så skickas hela ordern när alla produkter har kommit in i lager, det vill säga tidigast 7/3 2023.


Formen på skålen är den klassiska Teema-serien, designad av Kaj Franck. Detta gör att du kan samla Muminskålar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att utseendet är likadant!

Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie är skålen Muminpappa tillverkad i Vitroporslin och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Assietter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Smeg

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Spode

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Blomus

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Rosendahl

Se alla produkter