Terres de rêves Fat till kaffekopp Mörkblå

Beställ Terres de rêves Fat till kaffekopp Mörkblå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Terres de rêves Fat till kaffekopp Mörkblå inom kategorin Assietter.

Se gärna också

Arabia - Mumin Tallrik Hemulen Gul FÖRBOKA - leverans från 7/3

Mumin Tallrik Hemulen från Arabia där Hemulen är i full färd med ett samla sällsynta växter till sitt herbarium.

Hemulen har tillsammans med Muminfamilen rest till Hattifnattarnas ö och han ger han sig ut på upptäcktsfärd så fort de kommit i land. Med sin väska och förstoringsglaset i högsta hugg ger sig in i skogen för att hitta tidigare okända växter eftersom han ska skapa världens främsta herbarium. I sin samlariver och entusiasm blir han utan att märka det omringad av hattifnattar och måste till slut räddas av Snusmumriken.

Det nya setet balanserar elegant gult, lila och krispigt gröna färger. Illustrationerna är baserade på Tove Janssons bok Trollkarlens hatt från 1948.

Du kan nu förboka denna nya Mumintallrik 2023 från Moomin By Arabias nya motiv hos oss på Cervera!

Leverans sker från 7/3 2023.

OBS: Vänligen notera att om din order innehåller förbokade produkter som denna så skickas hela ordern när alla produkter har kommit in i lager, det vill säga tidigast 7/3 2023.


Formen på Mumintallriken är den klassiska Teema-serien, designad av Kaj Franck. Detta gör att du kan samla mumintallrikar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att utseendet är likadant!

Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie är tallriken med Hemulen tillverkad i Vitroporslin och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Assietter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Holmegaard

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Magnor

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Eva Solo

Se alla produkter