Sidan innehåller annonslänkar
Gefle

Gefle - SÅLD Assietter "Stina" 2 st

Kontrollera pris

Köp nu

2 st assietter ur serien "Stina" av Helmer Ringström för Gefle Porslinsfabrik, 1950/60-tal. Bruksslitage Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Gefle - SÅLD Assietter "Stina" 2 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD Assietter "Stina" 2 st inom kategorin Assietter.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 134214
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Björn Wiinblad

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Bamix

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Skötbord

Skötbord är en bordsliknande yta som används vid skötsel av barn. För spädbarn används det både för att byta blöja och för att torka och klä på barnet efter bad. För större barn används skötbordet främst vid blöjbyten och vid påsättning av nattblöjan. Skötbord finns i flera olika modeller. Några exempel: badkarsskötbord som placeras ovanpå badkaret, golvskötbord som är fristående på golv, väggskötbord som är fastskruvat i väggen och sängskötbord som ställs ovanpå barnsängen. Det finns även hopfällbara "skötbord", skötytor, av enklare resemodell. På förskolor används ofta skötbord vid blöjbyten. Anledningen är att det skonar personalens ryggar, eftersom skötbordet kan justeras i höjdled och eftersom det brukar finnas en stege som gör att barnet själv kan klättra upp på skötbordet. För större funktionshindrade barn som använder blöja kan det vara svårt att hitta ett passande skötbord på marknaden.