Sidan innehåller annonslänkar
Gefle

Gefle - "Kryss" Assietter 3 st

Kontrollera pris

Köp nu

3 st assietter ur serien "Kryss" formgivna av Helmer Ringström för Gefle.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Gefle - "Kryss" Assietter 3 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - "Kryss" Assietter 3 st inom kategorin Assietter.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 142438
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Samsung

Se alla produkter
Choklad

Choklad från Finsmakeriet

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fun

Fun eller FUN kan syfta på: FUN – svensk statlig förvaltningsmyndighet, se Försvarets underrättelsenämnd Fun (band) – ett amerikanskt indiepop-band baserat i New York

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Pool

Pool kan avse: Pool – en simbassäng eller badbassäng, se Bassäng Pool (cigarett) – ett cigarettmärke från Nederländern Pool (film) - svensk film från 2020 Pool (musikalbum) – ett musikalbum av Lasse Lindh från 2008 Pool (roman) - bok skriven av Per Hagman Pool (sport) – en grupp av lag i ett idrottsmästerskap Bilpool – delägare till en bil