Sidan innehåller annonslänkar
Gefle

Gefle - "Cecil" Förrättstallrikar 9 st

Kontrollera pris

Köp nu

9 st förrättstallrikar ur serien "Cecil" från Upsala-Ekeby Gefle.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Gefle - "Cecil" Förrättstallrikar 9 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - "Cecil" Förrättstallrikar 9 st i kategorin Assietter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 142536
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Rosendahl

Se alla produkter
Kombinerad tvätttork

Kombinerad tvätttork från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ätpinnar

Ätpinnar (kinesiska: 筷子 kuàizi, japanska: 箸 hashi, koreanska: 젓가락 jeokkarak) är pinnar som används i främst Östasien för att äta med. Pinnarna är företrädesvis gjorda i trä och av engångsnatur. Ätpinnar för återanvändning är ofta gjorda av bambu och ibland lackade. Det faktum att cirka två miljarder konsumenter i Östasien förbrukar runt tre par engångsätpinnar varje dag leder till en omfattande konsumtion av trävirke och av begränsade skogsresurser. I Korea är ätpinnarna av tradition gjorda av metall. Återanvändandet av metall- eller plastätpinnar betraktas i stora delar av Östasien som ohygieniskt. Pinnarna hålles i samma hand.