Sidan innehåller annonslänkar
Aida

Aida - Raw Tallrik 20 cm Nude

169 kr 134 kr-21%
Kontrollera pris

Köp nu

Liten tallrik i stengods som fungerar som assiett till förrätt eller efterrätt. Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.


Jämför produkt Aida - Raw Tallrik 20 cm Nude online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Tallrik 20 cm Nude i kategorin Assietter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 104706
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Stavmixers

Stavmixers från Philips

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Royal Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.