Sidan innehåller annonslänkar

& klevering - Strawberry Ask Jordgubb 18,5 cm

-25%

Beställ & klevering - Strawberry Ask Jordgubb 18,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten & klevering - Strawberry Ask Jordgubb 18,5 cm inom kategorin Askar.

Produktinformation

I denna gulliga ask i form av en jordgubbe kan du förvara småkakor, godis och andra kära små ting, eller bara ha som en dekorativ utsmyckning i ditt hem. Charmigt röd med ett avtagbart lock i grönt blir den en härlig färgklick var du än placerar den.

Matcha gärna med lilla jordgubbsasken från samma serie. Från holländska &klevering. .

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Ask 11x5 cm

Denna förtjusande ask med blank yta från Georg Jensens kollektion Sky blir en fantastisk detalj i badrum, hall eller sovrum. Askens asymmetriska och mjuka design väcker viljan till beröring och blir ett iögonfallande objekt att dekorera hemmet med. Använd asken till mindre föremål som nycklar, bomullspinnar eller örhängen och ringar.

Serien Sky är formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sina designs skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Asken är tillverkad i blankpolerat rostfritt stål som glänser vackert i möte med ljus.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Askar

Askar (Fraxinus) är ett släkte i familjen syrenväxter som består av cirka 60 arter. De förekommer vanligen i tempererade och subtropiska områden på norra halvklotet. Arterna i asksläktet är till största delen träd, såsom asken, och mer sällan buskar. De är oftast lövfällande, mer sällsynt städsegröna. Bladen är parbladiga, motsatta eller kransställda. Blomställningen är en sammansatt klase, toppställd eller i de övre bladvecken på årsgammal ved. Blommor små, enkönade eller tvåkönade. Kronan är vit till gulvit, eller saknas helt.