Arbetskläder skyddsutrustning

56 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Arbetskläder skyddsutrustning, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Arbetskläder skyddsutrustning. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Arbetskläder skyddsutrustning går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Arbetskläder skyddsutrustning

Hitta produkter inom kategorin Arbetskläder skyddsutrustning till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Arbetskläder skyddsutrustning.

Arbetskläder är kläder som används under arbetstid. Syftet med arbetskläder kan vara att skydda arbetstagaren, tillförsäkra god hygien eller att identifiera arbetstagaren inför allmänheten. Då syftet endast är att identifiera arbetstagaren är beteckningen uniform lämpligare. Arbetskläder är ofta utformade för att vara praktiska i det yrke de används. De är ofta gjorda i ett kraftigare tyg som tål ett högre slitage än vanliga kläder. Även speciella skor och huvudbonader (till exempel snibb) ingår ofta. Personal som jobbar med livsmedel eller inom vård och omsorg brukar bära speciella arbetskläder av hygieniska skäl. På verkstäder och i hantverksyrken används ofta arbetskläder som skall skydda de anställda från skador. Exempel är skyddsoverall, skyddshandskar, snickarbyxor, förkläde och liknande. Arbetskläder kan också vara skyddskläder som till exempel varselplagg som gör att man syns bättre i utsatta arbetsmiljöer, som på flygplatser eller i trafiken. Det finns även skyddskläder i speciella material som skyddar mot till exempel elektricitet, kemikalier, gnistor och värme. Anställda på hotell och restauranger och vissa husligt anställda, bär ofta olika typer av uniformer som arbetskläder, till exempel serveringsdräkt eller blus och kjol eller skjorta med finare byxor för hembiträden eller barnflickor.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Mössa med ficklampa