Produkter från Ansiktsskydd

1 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Ansiktsskydd, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Ansiktsskydd. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Ansiktsskydd går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Ansiktsskydd

Hitta produkter inom kategorin Ansiktsskydd till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Ansiktsskydd.

Ett ansiktsskydd är en mask som är tillverkad av vanliga textilier, oftast bomull, och bärs över mun och näsa. Till skillnad från vanliga munskydd och andningsskydd såsom N95, är ansiktsskydden inte reglerade, och det finns begränsad forskning och råd om hur effektivt de skyddar mot smitta eller luftburna partiklar.Ansiktsskydden var vanligt förekommande hos sjukvårdspersonal från sent 1800-tal till tidigt 1900-tal. Under 1960-talet fasades de ut i industriländer till förmån för moderna munskydd, men de har fortsatt att användas i utvecklingsländer. Under coronaviruspandemin 2019–2021 användes ansiktsskydden även i industriländerna som en sista åtgärd på grund av materialbrister till följd av pandemin.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Ansiktskydd