Adelberg Sorrento 7000 Btu Aircondition


Beställ Adelberg Sorrento 7000 Btu Aircondition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adelberg Sorrento 7000 Btu Aircondition inom kategorin Airconditions.

Produktinformation

Adelberg Sorrento - Mobil aircondition - 7000BTU Mobil luftkonditionering för kylning av mindre rum, till exempel sovrummet och barnrummet på varma sommardagar och -kvällar. Med Sorrento luftkonditioneringen är du säker på att rummet har en behaglig temperatur innan du eller barnen lägger sig.

Sorrento är med 6 programfunktionar Cool (kylningsläge) Auto (arbetar temperaturgivaren automatiskt inomhus för att välja önskat driftläge med (Kylning) eller (Fläkt). Dry (Avfuktningsläge) Fan (fläktläge) Timer (ställa in tiden för automatisk avstängning eller automatiskt påslag) Sleep-funktion (Kylningsläge i låg hastighet.

Se gärna också

Delonghi Pac El110 Wifi Aircondition

Inklusive slang / monteringssats för fönster uppifrån och ner Njut av en trevlig miljö hemma med EL110 ERF WIFI, luftkonditioneringen med WIFI-kontroll. Få ut det bästa av din Pinguino genom den dedikerade appen. Med 11000 BTU kylkapacitet och möjlighet att kyla ner stora rum upp till 110 m3 kommer denna apparat att ge dig och din familj ett perfekt klimat i ditt hem. Med hjälp av EcoRealFeel Technology kan produkten minska energiförbrukningen med upp till 30 %. Apparaten styrs antingen av den främre displayen, appen eller med hjälp av den praktiska och intuitiva fjärrkontrollen som gör att du enkelt kan styra och justera komforten, utan att gå fram till maskinen. Med de integrerade handtagen och de lättrullade hjulen blir det en enkel uppgift att flytta apparaten från rum till rum. Komfort är resultatet av en korrekt nivå mellan temperatur och luftfuktighet EcoRealFeel-tekniken känner av båda dessa parametrar och justerar dem, för att säkerställa de mest bekväma förhållandena i rummet. I Eco Real Feel-läget visas rummens komfortnivå med olika färger. Orange betyder att apparaten "söker komfort”, det gröna ljuset betyder ”god komfort” och det blå betyder ”perfekt komfort”. Förutom att kyla under varma sommardagar, hjälper apparaten dig även med att eliminera överflödig fukt genom avfuktningsfunktionen. Tack vare den ställbara fläkthastigheten kan du styra luftflödet för att möta dina specifika behov - och med Silent-teknologi kan du njuta av ett perfekt komfort utan att bli störd.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.