Sidan innehåller annonslänkar

Adelberg Aca-114 Aircondition


Beställ Adelberg Aca-114 Aircondition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adelberg Aca-114 Aircondition inom kategorin Airconditions.

Produktinformation

- Kylkapacitet 3,80 - EER 2,60 - Oscillation Nej - Energiklass A - Ventilationstyp Ventilationsslang - Avfuktningsfunktion 1,50 - Timer-funktion Ja - Wi-Fi connected Nej - Ljudnivå max. 65 - Höjd 86 - Djup 38 - Bredd 48 .

Se gärna också

Delonghi Pac Ex130 Wifi Aircondition

Inklusive slang / monteringssats för fönster uppifrån och ner Njut av en trevlig miljö hemma med EX130 CST WIFI, luftkonditioneringen med WIFI-kontroll. Få ut det bästa av din Pinguino genom den dedikerade appen. Med 13000 BTU kylkapacitet och möjligheten att kyla ner stora rum upp till 130 m3, kommer denna apparat ge dig och din familj ett perfekt klimat i ditt hem. Med hjälp av EcoRealFeel Technology kan produkten minska energiförbrukningen med upp till 30%. Apparaten styrs antingen av den främre displayen, appen, eller med hjälp av den praktiska och intuitiva fjärrkontrollen, som gör att du enkelt kan styra och justera komforten utan att gå fram till maskinen. Med de integrerade handtagen och de lättrullade hjulen blir det en enkel uppgift att flytta apparaten från rum till rum. Komfort är resultatet av en korrekt nivå mellan temperatur och luftfuktighet EcoRealFeel-tekniken känner av båda dessa parametrar och justerar dem, för att säkerställa de mest bekväma förhållandena i rummet. I Eco Real Feel-läget visas rummens komfortnivå med olika färger. Orange betyder att apparaten ""söker komfort”, det gröna ljuset betyder ”god komfort” och det blå betyder ”perfekt komfort”. Förutom att kyla under varma sommardagar, hjälper apparaten dig även med att eliminera överflödig fukt genom avfuktningsfunktionen. Tack vare de motoriserade fläktarna kan du rikta luftflödet för att möta dina specifika behov - och med Silent-tekniken kan du njuta av komforten utan att bli störd.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.